GT 730 sistem yükseltme önerisi

do not interfere

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Şu anda elimde olan şeyleri yazmakla baslayayim size.

Intel i7. 4790 4.0.GHz'a kadar işlemci var.
GT 730 ekran kartı (satacağım)
Casper LGA 1150 anakartım var.
4+4 8 GB RAM'im var. (Değiştirmeyi düşünüyorum)
250W PSU(değiştirmeyi düşünüyorum.)

Arkadaşlar, bana anakartımın kaldıracağı 16 GB RAM markası yazmanızı istiyorum. Oynadığım oyunlar, LoL, Valorant, ve CS:GO tarzı oyunlar yeni bir ekran kartı uygun PSU ve RAM'ler için önerinizi bekliyorum, işlemcim de bu oyunları kaldırmıyorsa ona da tavsiyenizi bekliyorum.

(Tavsıyelerınıze 2.el de kabulum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda elimde olan şeyleri yazmakla baslayayim size.

Intel i7. 4790 4.0.GHz'a kadar işlemci var.
GT 730 ekran kartı (satacağım)
Casper LGA 1150 anakartım var.
4+4 8 GB RAM'im var. (Değiştirmeyi düşünüyorum)
250W PSU(değiştirmeyi düşünüyorum.)

Arkadaşlar, bana anakartımın kaldıracağı 16 GB RAM markası yazmanızı istiyorum. Oynadığım oyunlar, LoL, Valorant, ve CS:GO tarzı oyunlar yeni bir ekran kartı uygun PSU ve RAM'ler için önerinizi bekliyorum, işlemcim de bu oyunları kaldırmıyorsa ona da tavsiyenizi bekliyorum.

(Tavsıyelerınıze 2.el de kabulum.)

Bütçe?

İşlemcin 4.nesil ama çok güçlü. O işlemciye 1660 takanlar var eğer bütçe derdin yoksa bunları al ama bütçe az ise 2.elden RX560 ve 400W PSU al.

İşlemcin 4.nesil ama çok güçlü. O işlemciye 1660 takanlar var eğer bütçe derdin yoksa bunları al ama bütçe az ise 2.elden RX560 ve 400W PSU al.

RX serisine nedense güvenemiyorum mining için ama bakacağım kanka.

Bütçem var ama CS:GO LoL Valorant oynadığım için çok bir masrafa girmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı