GT 730 sistem yükseltme

Bütçe
4000-4500

Kanca909

Hectopat
Yeni çıkacak oyunları orta-düşük grafiklerde rahatça oynatacak sistem geliştirme tavsiyesi rica ediyorum. Bütün sistemi değiştirmeyeceğim gerekli olanları değiştireceğim.
Sistemim;
İşlemci: Intel Core i3-4160 CPU 3.60 GHz
RAM: 8 GB
DirectX: DirectX 11
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 730

Eksik yazdıysam kusura bakmayın söylerseniz düzeltirim. Bannerlord'u, AC:Valhalla'yı kasmadan oynamak için ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkacak oyunları orta-düşük grafiklerde rahatça oynatacak sistem geliştirme tavsiyesi rica ediyorum. Bütün sistemi değiştirmeyeceğim gerekli olanları değiştireceğim.
Sistemim;
İşlemci: Intel Core i3-4160 CPU 3.60 GHz
RAM: 8 GB
DirectX: DirectX 11
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 730

Eksik yazdıysam kusura bakmayın söylerseniz düzeltirim. Bannerlord'u, AC:Valhalla'yı kasmadan oynamak için ne yapılmalı?

Dostum bu en sonda yazdığın oyunlar çekirdek istiyorlar. i3'le olmaz bu iş. Yok ben illaha bu kasayı düzelteceğim diyorsan eğer kasadaki güç kaynağı fena değil ise işlemcini ikinci el 4.nesil bir i7 ile değiştirip, rx 570, 580'i de ikinci elde alabilirsin. Bu kombinasyon ile üzmeyecektir. Lakin AC Odyssey ve Shadow of Tomb Raider'da ram kullanıldığı için ben 8'den 16'ya geçmiştim. Özellikle open world oyunlar ve windows'un rahat çalışması için kendine ayırdığı miktar vs derken 8'i geçer duruma gelebiliyor ki ben arkaplanda tarayıcı, müzik player vs. kullanmam. Ram işi çok elzem değil ama yapılırsa iyi olur. 4-5k bir pc'ye ayırmadan, bu bitik piyasada eldekileri değerinden satmakla(para varsa i3'ü, gt 730'u vs uyguna ver gitsin direk) uğraşmadan da tat veren bir sistem 2.el sitelerini sıkı bir takiple eldekini "düzeltebiliyor."

Ufak kasıntılar sorun değil derseniz de sadece rx 560, gtx 750 ti bandında kartlara geçerek de 1080p çözünürlükte 30-40 fps bandında yürünebilir. Yukarıda yazdığım AC hariç diğer oyunları keyifli oynamak için gerekenler. Bir diğer husus da oyunların grafik ayarı isimlerine pek takılmamak lazım. En iyi ayar kendinizin yaptığı ayardır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı