GT 730 sisteme F/P işlemci tavsiyesi

jeu

Femtopat
Daha fazla  
Donanım özelliklerine uygun, FPS oyunlarında rahatlatacak işlemci arıyorum.

Donanım özellikleri:
  • NVIDIA GT 730 4 GB 128 bıt.
  • i7 M620 (eski işlemci)
  • 8 GB 4x2 RAM.

Hocam FX 6300 çaresiz kalırsanız ama onun dışında i3 6.nesil i5 4.nesil ve sonrası alabilirsiniz ben şahsen i5'in 6400 modelini öneririm.

Intel Pentium G3258 yeterliydi GT 630 4 GB vardı bende o zamanlar ama ileriye dönük bir şeyler yapayım ekran kartı vs yükseltirim diyorsan i7 4790K tek atar.

Laptop işlemcisi değil mi bu? i7 640M takılır.
Evet dostum laptop işlemcisi ancak masaüstü kullanıyorum.
Hocam FX 6300 çaresiz kalırsanız ama onun dışında i3 6.nesil i5 4.nesil ve sonrası alabilirsiniz ben şahsen i5'in 6400 modelini öneririm.

Anladım ekran kartım pek iyi değil işlemcim daha kötü olduğu için FPS oyunların da sıkıntı çekiyorum söylediğiniz modelleri inceleyeceğim teşekkür ederim.
Intel Pentium G3258 yeterliydi GT 630 4 GB vardı bende o zamanlar ama ileriye dönük bir şeyler yapayım ekran kartı vs yükseltirim diyorsan i7 4790K tek atar.

İleride diğer donanımları yükseltmeyi düşünmüyorum sadece şu anki işlemcimden daha iyi performans veren bir işlemci takmak istiyorum.

Son düzenleme:
Evet dostum laptop işlemcisi ancak masaüstü kullanıyorum.

Anladım ekran kartım pek iyi değil işlemcim daha kötü olduğu için FPS oyunların da sıkıntı çekiyorum söylediğiniz modelleri inceleyeceğim teşekkür ederim.

İleride diğer donanımları yükseltmeyi düşünmüyorum sadece şu anki işlemcimden daha iyi performans veren bir işlemci takmak istiyorum.
Yani soket nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı