GT 730 sisteme upgrade önerisi

Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
6.751
Makaleler
4
Çözümler
25
İşlemci: A10 9700.
Ekran kartı: GT 730.
RAM: 8 GB DDR4 2133MHz.
Anakart: Bilmiyorum.
SSD: Yok.
HDD: 1 TB (kaç RPM olduğunu bilmiyorum)
Kasa: Lenovo'nun kasası, sistem zaten Lenovo hazır sistemdir.
PSU: Daha önce kasanın içini açarak markasını öğrenmiştim, ancak unuttum. Bilinmeyen bir markaydı, Watt'ını da bilmiyorum.

Bu bilgisayara Windows 8.1 kurdum ve LoL, Minecraft gibi düşük sistemli oyunları yüksek FPS'te oynatıyor, sizce bu sisteme nasıl bir upgrade yapılabilir? Günümüz şartlarına göre adam edilebilir mi? Bütçe yok, meraktan soruyorum sadece.
 
Biraz daha biriktirip sistemi komple yükselt bence.
Sistemi yükseltme gibi bir amacım yok, sadece meraktan sordum.
RX 460 veya 750 Ti ve düşük bütçeli bir işlemci takılabilir o konuda fazla bilgim olmadığı için öneride bulunamayacağım.
A10 9700 bahsettiğin ekran kartlarını besleyemez mi? Eski bileşenler hakkında benim de pek bilgim yok.
(Yalan öneri) Işıklı kasa alıp oyun canavarı diyerek satabilirsin.
EBA canavarı (!)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı