GT 730 sisteme Windows 10 kurulur mu?

AxisVg

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum ve arayüz olsun sunduğu imkanlar olsun Windows 10 beni kendine çekiyor. Sistem özelliklerim şöyle: NVIDIA GT 730 ekran kartı, 4 GB DDR2 RAM, AMD Phenom 9750 Quad Core Processor 2.40 GHz 4 çekirdek işlemci, 300GB HDD. Sizce Windows 10'a geçiş yaparsam performans düşüklüğü, yavaşlama tarzı şeyler olur mu? Arada bir CS:GO ve LoL oynuyorum FPS düşüklüğü yaşar mıyım?

Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum ve arayüz olsun sunduğu imkanlar olsun Windows 10 beni kendine çekiyor. Sistem özelliklerim şöyle: NVIDIA GT 730 ekran kartı, 4 GB DDR2 RAM, AMD Phenom 9750 Quad Core Processor 2.40 GHz 4 çekirdek işlemci, 300GB HDD. Sizce Windows 10'a geçiş yaparsam performans düşüklüğü, yavaşlama tarzı şeyler olur mu? Arada bir CS:GO ve LoL oynuyorum FPS düşüklüğü yaşar mıyım?

4 GB RAM ile Windows 10 işkence.

Evet olur HDD'iniz var ve 300GB yani %99 ihtimal ile 5400RPM ve SATA2, Çıldırırsınız Win10'da yükleme süreleri çok yavaş olur. 8.1 İle kalın.

ReviOS kurabilirsiniz. Win10'un RAM kullanımını ve CPU kullanımını ciddi anlamda azaltıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı