Çözüldü GT 730 sisteme Windows 8.1 yüklerken lisans istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
İşlemci: A10 9700.
Ekran kartı: GT 730.
RAM: 8 GB DDR4 2133MHz.
Anakart: Bilmiyorum.
SSD: Yok.
HDD: 1 TB (kaç RPM olduğunu bilmiyorum)
Kasa: Lenovo'nun kasası, sistem zaten Lenovo hazır sistemdir.
PSU: Daha önce kasanın içini açarak markasını öğrenmiştim, ancak unuttum. Bilinmeyen bir markaydı, Watt'ını da bilmiyorum.

Bu bilgisayarda halihazırda Windows 10 bulunuyor ve lisanslı ancak daha hızlı çalışması adına Windows 8.1 yüklemek istiyorum. Fakat Windows 8.1 kurmam için lisans istiyor, lisansı atlayamıyorum. Bunun bir yolu yok mu? Ek olarak bu sisteme Windows 8.1 kursam hızlanır değil mi?

IMG_20201130_183201.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdakilerden biri bunu önermişti.
Windows 8.1 Pro'nun kurulum ürün anahtarı:
XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Sadece lisansı atlamaya yarıyor. Gerçek bir lisans değil denmişti.

Forumdakilerden biri bunu önermişti.
Windows 8.1 Pro'nun kurulum ürün anahtarı:
XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Sadece lisansı atlamaya yarıyor. Gerçek bir lisans değil denmişti.
Gerçek bir lisans değilse işe yaşamayacak yani değil mi? Sadece o ekranı mı geçecek? Pro yüklemek istemiyorum ben, ancak tek çare buysa yapacak bir şey yok.

İşlemci: A10 9700.
Ekran kartı: GT 730.
RAM: 8 GB DDR4 2133MHz.
Anakart: Bilmiyorum.
SSD: Yok.
HDD: 1 TB (kaç RPM olduğunu bilmiyorum)
Kasa: Lenovo'nun kasası, sistem zaten Lenovo hazır sistemdir.
PSU: Daha önce kasanın içini açarak markasını öğrenmiştim, ancak unuttum. Bilinmeyen bir markaydı, Watt'ını da bilmiyorum.

Bu bilgisayarda halihazırda Windows 10 bulunuyor ve lisanslı ancak daha hızlı çalışması adına Windows 8.1 yüklemek istiyorum. Fakat Windows 8.1 kurmam için lisans istiyor, lisansı atlayamıyorum. Bunun bir yolu yok mu? Ek olarak bu sisteme Windows 8.1 kursam hızlanır değil mi?

Eki Görüntüle 757689
Bunu dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı