GT 730 Sistemin CS:GO Performansı

NsG10

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir ekran kartı aldım. Başlıkta da belirttiğim gibi Nvidia GT 730. Ama CS:GO'da sanki biraz az FPS alıyorum. Yani son ayarda 25 FPS civarı. Sizce normal midir yoksa bir sorun var mı?
(Sistemimde 2 GB RAM bulunmakta ve işlemci Intel Pentium)

İçimden bir ses Vatan'dan aldığını söylüyor. Ve Vatan iade kabul etmiyor. Sizede öyle gelmiyor mu? @Türkün Gücü
Belli bir süreyi geçmemişse bütün firmalar kabul eder. Vatanın kafasına göre olmuyor bu işler.

Arkadaşlar, dediğiniz gibi ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan almıştım ve dün gidip iade veya değişim talep ettim.Hatta kasayıda yanımda götürerek oyunlardaki performansı gösterdim. Daha sonra değişimi kabul ettiler. Farklı bir ekran kartı denemek isteyip istemediğimi sordular fakat sonuç aynı olabileceğini söylediler. Çünkü işlemcim eski bir işlemci. Sonucunda para iadesi olmasada,ürünü geri verdim ve bana bir çek verdiler.
Sizce o çekle yeni bir ekran kartı mı almalıyım? Eğer alırsam işlemci ve bellek düşüklüğünden sonuç yine hüsran mı olur?
Yada Technopat'da bulunan 1500 TL'ye bir bilgisayar mı toplamalıyım?

Bellek: 2 GB
İşlemci : İntel Pentium Dual Core 2.60 GHz
Anakart : ASUS P5-G41 M LX

Son düzenleme:
Dediğim gibi 1500 TL civarında bir bütçede bilgisayar toplamalımıyım?
Yoksa bu sisteme sadece bir ekran kartı mı almalıyım?
Aslında yeni bir bilgisayar toplasam daha iyi olacaktır ama aklımda şu var; bu sisteme sadece yeni bir ekran kartı alırsam oyunlarda iyi bir FPS alırmıyım merak ediyorum. Eğer istediğin verimi alamazsın diyorsanız 1500 TL'lik bir bütçeyle bilgisayar toplayacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı