GT 730 Sistemin CS:GO Performansı

Ara Toplam1.408,82 TL
Toplam KDV253,58 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.662,40 TL
[TBODY] [/TBODY]
Kasa, PSU, HDD var sanırım sende. Bütçeni aşamıyorsan H110M Pro-Vh al. BIOS güncellemesini aldığın yere yaptır.
Benden önce davrandınız hocam. :D

Güç kaynağından şüpheliyim ama kaç w güç kaynağın? @Silinen üye

Öncelikle sorunu cevaplayayım, yeni ekran kartı alman hiçbir performans getirisi sağlayacak çünkü işlemcin çok güçsüz. Ben sana yeni bir sistem toplamanı öneririm.

Yeni sistem toplamayla ilgili soruya gelince, eski sisteminin hiçbir bileşeni (HDD ve kasa dışında) sana yetmeyecektir. Ama ben bunları kullanmanı da önermem. Tam bütçeni söylersen seni memnun edecek bir sisten toplayabiliriz.

Technopat'ın 1500 TL'lik sistemi çok eskidi ve o fiyata çok daha iyi sistemler toplanır. Sadece bütçenizi tam olarak belirtin..

Öncelikle sorunu cevaplayayım, yeni ekran kartı alman hiçbir performans getirisi sağlayacak çünkü işlemcin çok güçsüz. Ben sana yeni bir sistem toplamanı öneririm.

Yeni sistem toplamayla ilgili soruya gelince, eski sisteminin hiçbir bileşeni (HDD ve kasa dışında) sana yetmeyecektir. Ama ben bunları kullanmanı da önermem. Tam bütçeni söylersen seni memnun edecek bir sisten toplayabiliriz.

Technopat'ın 1500 TL'lik sistemi çok eskidi ve o fiyata çok daha iyi sistemler toplanır. Sadece bütçenizi tam olarak belirtin..
Bütçem 1500-1600 TL

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı