5 5odonto Ziyaretçi 31 Ocak 2018 #21 AloneMan02 dedi: Sorun GT730' da çıktı. Yeni gelen R7 250 ile hiç kapanma olmuyor. Cevap için teşekkürler Genişletmek için tıkla... sorunun çözülmesine sevindim bendede aynı sorun vardı meğer stok fan işlemciye oturmamış işlemci 100 dereceyi görüp kapanıyormuş
AloneMan02 dedi: Sorun GT730' da çıktı. Yeni gelen R7 250 ile hiç kapanma olmuyor. Cevap için teşekkürler Genişletmek için tıkla... sorunun çözülmesine sevindim bendede aynı sorun vardı meğer stok fan işlemciye oturmamış işlemci 100 dereceyi görüp kapanıyormuş
AloneMan02 Kilopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendisi 1 Şubat 2018 #22 Silinen üye dedi: sorunun çözülmesine sevindim bendede aynı sorun vardı meğer stok fan işlemciye oturmamış işlemci 100 dereceyi görüp kapanıyormuş Genişletmek için tıkla... Sevindim. Benim kart belliydi sorun olduğu fifa 18 açınca tık diye kapanıyordu. Ama AMD kapanmadı çok şükür
Silinen üye dedi: sorunun çözülmesine sevindim bendede aynı sorun vardı meğer stok fan işlemciye oturmamış işlemci 100 dereceyi görüp kapanıyormuş Genişletmek için tıkla... Sevindim. Benim kart belliydi sorun olduğu fifa 18 açınca tık diye kapanıyordu. Ama AMD kapanmadı çok şükür