GT 730 taktığım sistemde stabilite kaybı

nemss1306

Decapat
Herkese merhaba.
Windows 10 Pro
ASUS H97-Plus Anakart
Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU 4.00GHz İşlemci
Kingston 8 GB DDR3 RAM
650W Cooler Master Powersupply
Asus R7 265 2GB GDDR5 Ekran Kartı

Sistemimde ekran kartım bozuldu ve ben de MSI GT730 4GB GDDR3 ekran kartı aldım. (Sistemi sadece grafik tasarım için kullanıyorum). Ekran kartını bağlıyorum CD'den çıkan driver kurulumu yapıyorum, herhangi bir sıkıntı yok 2 gün sonra sistem aşırı derece kasıyor ve kendini kitliyor.

DDU ile güvenli mod Nvidia kaldırıyorum MSI'ın kendi sitesinde yayınladığı farklı driver kuruyorum, yine 2 gün sonra sistem kasıyor ve sürekli donuyor.

GeForce kendi sistemindeki son driver yüklemeye başlayınca bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı hatası alıyorum. Ufak bir araştırma sonucu Fermi sürüm olduğunu anlıyorum ve güncel sürücüden uzak duruyorum.

İnternette yapılan tüm çözümleri uygulamama rağmen sürekli aynı sorun devam ediyor. Ekran kartını çıkarıp onboard ile çalıştığımda herhangi bir sorun yok.

Bu duruma çözebilecek ve GT730 ekran kartını sağlıklı çalıştırabilecek miyim? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.
Yardım edecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı