GT 730 uyumlu işlemci önerisi

zeuscom

Centipat
Daha fazla  
Aktif sistem de şunlar var, i5-650 - MSI GT 730 (4 GB) - 8 GB RAM - Anakart Intel H55
Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum. Bir tık işlemci bana düşük kalıyor. Ekran kartımı da darboğaz olmayacak şekilde işlemci ve anakart önerileriniz var mıdır? İşlemci ve Anakart değişeceğim.

Aktif sistem de şunlar var, i5-650 - MSI GT 730 (4 GB) - 8 GB RAM - anakart Intel H55.
Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum. Bir tık işlemci bana düşük kalıyor. Ekran kartımı da darboğaz olmayacak şekilde işlemci ve anakart önerileriniz var mıdır? İşlemci ve anakart değişeceğim.

İşlemci ve anakart değiştirirsen RAM'de değişmek zorunda kalacak ama i5 3.nesil veya 4.nesile geçebilirsin herhalde veya i7 3770 2.elde bulabilirsen al.

Aktif sistem de şunlar var, i5-650 - MSI GT 730 (4 GB) - 8 GB RAM - anakart Intel H55.
Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum. Bir tık işlemci bana düşük kalıyor. Ekran kartımı da darboğaz olmayacak şekilde işlemci ve anakart önerileriniz var mıdır? İşlemci ve anakart değişeceğim.

Tüm sistemi değişip bütçe arttırıp daha da ileriye yatkın sistem almam daha mantikli
Konuya gelirsek.
H61 anakart alip i7 3770 ekran kartı+ 1650 Super(fazla bütçeniz yoksa) alirsaniz mükemmel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı