GT 730 ve E7400 uyumu

90egos90

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma ekran kartı almayı dusunuyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Intel dual core 2 E7400
3.5 gb ram
Intel hd grapichs var.

Bunun yerine gt730 alsam darbogaz yada uyumsuzluk olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgi
E7400 işlemciye; GTX 750Tİ ekran kartı alabilirsiniz hiç bir sorun olmayacaktır.

E7400 işlemciye; GTX 750Tİ ekran kartı alabilirsiniz hiç bir sorun olmayacaktır.
Nerden biliyorsunuz olmayacağını? Bende e8400 var r7 240 ile bile darboğaz oluyor bazen, siz kalkmış hem düşük işlemciye hem de dahada yüksek ekran kartına sorun olmaz diye öneriyorsunuz.
Konu sahibi için, r7 240 alın en fazla.

EQ10işlemciye; GTX 750Tİ ekran kartı alabilirsiniz hiç bir sorun olmayacaktır.
Yok öyle bir şey. Arkadaşın dediği gibi E8400 hatta Q6600 bile ara ara darboğaz yaparken 750Tİ imkansız o işlemciye. Tavsiyem maksimum R7 250 almanız yoksa darboğaz kaçınılmaz.

Son düzenleme:
Bende E6800 İşlemci vardı o işlemciye R7 265 takıyordum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

ERZURUMLU25 dedi:
Bende E6800 İşlemci vardı o işlemciye R7 265 takıyordum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Takmak farklı performans almak farklı. Tam performansla kullanıyordum demeyeceksin herhalde. E6500 kullanan arkadaşım R7 250 yi anca kullanabiliyor. Hatta G3258 bile 750Ti a darboğaz yaparken.

Son düzenleme:
Bir şey bilmeden konuşmamayı öğren!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bir gidin başımdan cahiller. Bir şey bilmeden konuşmamayı öğren!
Hocam o işlemciye 980 Tİ bile taksanız sorun çıkarmaz. Biz darboğazdan bahsediyoruz. Oyun oynarken hiç ekran kartı kullanımınızı kontrol ettiniz mi ? İşlemci ekran kartını tam verimli şekilde kullanamıyorsa fazlasını almak zarardır.

Konuyu açan için R7 240-250 veya GT 740 sizin için iyi bir seçim olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…