GT 730 ve FX-8210 sistemin oyun performansı nasıldır?

• Konuyu başlatan RAZI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 745
İşletim sistemi
Windows 10
Ya bütçe yok ben eski emektar PC'im ile memnunum ama çok ucuz olduğu için alıyorum. sadece oyun performanslarını merak ediyorum öyle söyleyeyim.
Yani bu Valorant falan sürekli güncelleme alan, güncelleme aldıkça eski sistemlerde sorun çıkartan oyunlar. Bugün bu sistemle 60 FPS oynasanız bile 1 ay sonrasının garantisini size kimse veremez.

En düşük ayarlarda 70-80 arası falan alırsın fakat arkadaşında dediği gibi bugünlük öyle bir güncellemede o daha da düşeer. Bende 3600 var RX 6600 var ona rağmen 250 zor görüyor.

Yani çok bir şey alamazsın kardeşim para vermediysen eğer bütçen ne söyle belki daha iyisii yönlendiririz. Yok ben bedava aldım diyorsan ne verirse oyna gitsin.
1.300 TL olduğu için aldım dediğmi gibi zaten ben memnunum emektarım ile sadece ucuz olduğu için aldım öyle yeni bir pc alıcam gibi şeyler değil sadece ucuz olduğu için aldım ve oyun performansını merak ettim.

1.300 TL olduğu için aldım dediğmi gibi zaten ben memnunum emektarım ile sadece ucuz olduğu için aldım öyle yeni bir pc alıcam gibi şeyler değil sadece ucuz olduğu için aldım ve oyun performansını merak ettim.
Valorant oynatır hocam şu anda. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı