GT 730 ve Pentium E2140 Sistem Düşük FPS Sorunu

zuri00

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi günler. Benim elimde MSI GT730 ve Pentium e2140 işlemci var. Bütün oyunlarda 30 FPS'den yukarı çıkamıyorum en düşük ayarlarda bile. Sizce nedeni işlemci darboğazı mı? Ayrıca Xeon 5260 ve core 2 duo 8400 işlemci var elimde fakat anakarta takınca her 2'si de çalışmıyor. Sanırım PSU'dan. PSU 300W baya eski. Sizce PSU değiştirmek çözüm olabilir mi? Bu arada anakart markam Asus P5vd2-VM.

Son düzenleyen: Moderatör:
League of Legend oynarken 1024x768 çözünürlükte bile 30 fps yi geçemiyorum. Sürücüler en güncel halde. Benim düşüncem darboğazdan yana. Çünkü işlemci kullanımı %100 de ekran kartı kullanımı %16 da.

1024x768 de League of Legends 15 fps vermez ama bence en düşük ayarlarda bide işlemci kullanımı %100 de ekran kartı %13 lerde. Önerebileceğiniz işlemci varmı sadece işlemci alcak param var :D Anakar t Asus P5VD2-VM. Şimdiden teşekkürler

İntel Core 2.40 GHz bir işlemci var Leauge Of Legends oynarken 70 FPS civarı alıyordum GT 220 ile. CS GO oynarken de aynı şekilde orta ayarlarda 40-50 FPS arasındaydı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı