GT 730 ve sisteme darboğaz yapmayacak işlemci önerisi

Vendetta1

Centipat
Daha fazla  
Selamlar bende GT 730 ve i7 860'lık bir PC var darboğaz yapmayacak ve işlemci bazlı oyunlarda gidebilecek bir işlemci öneriniz var mı? Valorant'ta 90 ila 120 FPS alıyorum. Valorant işlemci bazlı bir oyun olduğu için FPS'im yükselir mi?

İşlemci değiştirirsen FPS bir nebze artar ama o anakarta takılabilecek en iyi işlemci şu an i7 860 zaten.

Bütçe nedir? Evet daha yüksek işlemciye geçtiğiniz için FPS yükselir. Özellikle Valorant gibi işlemci oyunlarında.

Bütçe nedir? Evet daha yüksek işlemciye geçtiğiniz için FPS yükselir. Özellikle Valorant gibi işlemci oyunlarında.

Benim aklımda olan şey şu an bu işlemciyi satıp üstüne 200 300 TL koyup bir nebze olsa bilgisayarımı FPS olarak arttırmak şu an elimdeki işlemci 800 ila 900 TL arasında 800 TL'ye satıp 1100 1200 TL arası bir işlemci arıyorum bu arada anakartım Intel H22 uyumlu işlemci olursa sevinirim. Zaten 1 yıla yeni bir PC alacağım şu an idare etmelik bir işlemci arıyorum.

Benim aklımda olan şey şu an bu işlemciyi satıp üstüne 200 300 TL koyup bir nebze olsa bilgisayarımı FPS olarak arttırmak şu an elimdeki işlemci 800 ila 900 TL arasında 800 TL'ye satıp 1100 1200 TL arası bir işlemci arıyorum bu arada anakartım Intel H22 uyumlu işlemci olursa sevinirim. Zaten 1 yıla yeni bir PC alacağım şu an idare etmelik bir işlemci arıyorum.

Hocam bildiğim kadarıyla halihazırda anakartinizin desteklediği en güçlü işlemci bulunuyor bilgisayarınızda. Anakart değişmeniz gerek maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı