GT 730 vs GTS 450 OC

Eternalist

Hectopat
Selamlar, oyun için hangisi daha iyidir? Oyun performansı videolarına baktım bazen GT 730 daha iyi oluyor. Bazen Gigabyte GTS 450 OC. Hangisi hala aktif olarak güncelleme alıyor? Lütfen başka ekran kartı önermeyin. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Çok eski bir kart hala yeni güncelleme alıyor mu bilmiyorum ama GT 730 kıyasla çok daha yüksek FPS alacaksın oyun oynarken.

Anladım dostum peki güncelleme sıkıntı çıkarır mı? Bu kartların verdiği performansı sonuna kadar kullanmak istiyorum. İyi kartlar olmadıklarını biliyorum ama GTS 450 de daha fazla oyun oynarım değil mi?

Anladım dostum peki güncelleme sıkıntı çıkarır mı? Bu kartların verdiği performansı sonuna kadar kullanmak istiyorum. İyi kartlar olmadıklarını biliyorum ama GTS 450 de daha fazla oyun oynarım değil mi?

Evet oynarsın. Kartı aldıktan sonra en son desteklenen güncellemeyi kurarsın olur biter. GTS 450 kişisel olarak önereceğim bir karttır düşük bütçeli sistemler için ve alırsanız pişman olmazsınız. Fakat GT 730 alırsanız pişman olursunuz.

Evet oynarsın. Kartı aldıktan sonra en son desteklenen güncellemeyi kurarsın olur biter. GTS 450 kişisel olarak önereceğim bir karttır düşük bütçeli sistemler için. Alırsanız pişman olmazsınız. Fakat GT 730 alırsanız pişman olursunuz.

Çok teşekkürler dostum, arada kalmıştım. Bir de konuyla alakasız bir şey soracağım ben i5 5 nesil işlemci 8 GB RAM ve GTS 450 OC bu bilgisayarı bir yakınımdan alıp tamir ettireceğim. Bu bilgisayarın RAM işlemci ve ekran kartıni yükseltmek istiyorum da neye göre belli oluyor acaba? Nereye kadar yükseltebileceğimi bilmiyorum.
@Eternalist GTS 450 son güncellemesini mart 2018'de almış.

Teşekkürler dostum.

Çok teşekkürler dostum, arada kalmıştım. Bir de konuyla alakasız bir şey soracağım ben i5 5 nesil işlemci 8 GB RAM ve GTS 450 OC bu bilgisayarı bir yakınımdan alıp tamir ettireceğim. Bu bilgisayarın RAM işlemci ve ekran kartıni yükseltmek istiyorum da neye göre belli oluyor acaba? Nereye kadar yükseltebileceğimi bilmiyorum.

RAM çift kanal 8 GB ise yeterli. İşlemcinizin tam modelini yazmalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı