GT 730M CS:GO düşük FPS

Yusufemircmrt54

Hectopat
Arkadaşlar birkaç gün önce CS:GO oynadığımda rekabetçide 80-90 FPS ortalamayla oynuyordum bugün girdiğimde nedense 20-30 ortalamayla oynuyorum.
Ayarlar en düşükle 800x600 de oynuyorum. Nedeni hakkında en ufak fikrim yok. Laptop özelliklerimi yazayım yine de belki onla alakalıdır diye düşünüyorum ama geçen gün ortalama 90 FPS ile oynuyordum aklım almıyor neden böyle oldu? (ısınma olacağını düşünmüyorum ilk girdiğimde de böyle değerler alıyorum)

GT 730M.
i7 3630qm.
16 GB RAM.

Arkadaşlar birkaç gün önce CS:GO oynadığımda rekabetçide 80-90 FPS ortalamayla oynuyordum bugün girdiğimde nedense 20-30 ortalamayla oynuyorum.
Ayarlar en düşükle 800x600 de oynuyorum. Nedeni hakkında en ufak fikrim yok. Laptop özelliklerimi yazayım yine de belki onla alakalıdır diye düşünüyorum ama geçen gün ortalama 90 FPS ile oynuyordum aklım almıyor neden böyle oldu? (ısınma olacağını düşünmüyorum ilk girdiğimde de böyle değerler alıyorum)

GT 730M.
i7 3630qm.
16 GB RAM.

Düzenleme: Laptop yazdığını görmemişim körüm herhalde.

Son düzenleme:
Bu sıkıntının benzeri bende de olmuştu GTX950M ile yaşadım. Driver güncelle, oyunu güncelle yada tekrar kur ben öyle düzeltmiştim.

Sisteminizde Turbox kokusu alıyor gibiyim.
Turbox? Laptop?

Güç ayarlarınızda bir değişiklik oldu mu veya farklı yaptığınız bir şey? Sürücü değiştirme, program yükleme, Nvidia ayarlarıyla oynama vesaire.

Turbox? Laptop?

Güç ayarlarınızda bir değişiklik oldu mu veya farklı yaptığınız bir şey? Sürücü değiştirme, program yükleme, Nvidia ayarlarıyla oynama vesaire.
Turbox? Laptop?

Güç ayarlarınızda bir değişiklik oldu mu veya farklı yaptığınız bir şey? Sürücü değiştirme, program yükleme, Nvidia ayarlarıyla oynama vesaire
değişiklik derken dün gece şarjda kullanıp dizi/film izliyordum şarjı bitince kapandı. Ondan sonra böyle olmuştu ama baktığımda pil tasarrufu modunda falan değil ekran kartı ayarları da hep performansta
Dün şarjda oynarken şarjı bitip kapandı ondan sonra oldu sanırsam emin değilim ama ama nvidia ayarlarına girdiğimde her şey performansta idi ve güç tasarrufu modunda falan değildi(alakası var mı bilmiyorum)

çoklu cpu kullanımını kapamış olabilirsin oyuna gir ayarlar görüntü az âşağıda çoklu cpu kullanımı etkin yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı