Ben oyun daha ilk çıktığında çok benzer bir sistem ile oynuyordum FPS Boost (cpucores maximize your FPS) programı ile beraber, pek akıcı değildi tabii ama oyun optimizasyon olarak daha iyidir diye düşünüyorum en düşük ayarlarda deneyebilirsin oynamayı.
İşlemciniz aynı değil ama en fazla 5-7 FPS fark olur. Videoda ki arkadaş dengeli ayarında oynuyor ve 1080p çözünürlükte. Ek olarak arkadaş 60 FPS'e sınırlamış eğer siz 90 FPS seçeneğini seçerseniz daha yüksek FPS alırsınız.
Hocam deneyin bence daha iyi olur. Çok zor bir şey değil zaten kurup kaç FPS aldığınıza bakmak. Rahat oynayabilirsiniz bence ama en düşük ayarlara almayı unutmayın çünkü en başta kurulum yaparken size hangi grafik paketini kurmak istediğinizi soruyor bu yüzden kurulum yapıyorken hep kurulum yerine bakmalısınız.
İşlemciniz aynı değil ama en fazla 5-7 FPS fark olur. Videoda ki arkadaş dengeli ayarında oynuyor ve 1080p çözünürlükte. Ek olarak arkadaş 60 FPS'e sınırlamış eğer siz 90 FPS seçeneğini seçerseniz daha yüksek FPS alırsınız.