Arkadaşlar merhaba, şu an bilgisayarımda NVIDIA GT 740 var. Ayın sonunda ekran kartını yenileyeceğim fakat FC 24 şu an indirimde ve almak istiyorum. Sizce şu anlık bu ekran kartı ile oyunu dusuk ayarlarda oynayabilir miyim ve oyun açılır mı?
Arkadaşlar merhaba, şu an bilgisayarımda NVIDIA GT 740 var. Ayın sonunda ekran kartını yenileyeceğim fakat FC 24 şu an indirimde ve almak istiyorum. Sizce şu anlık bu ekran kartı ile oyunu dusuk ayarlarda oynayabilir miyim ve oyun açılır mı?
İşletim Sistemi: Windows 10Bilgisayarinizin butun ozelliklerini yazarsaniz ona gore yardimci olabiliriz
İşletim sistemi: Windows 10.
İşlemci: Intel Core i7 2.8 GHz.
Bellek: 8 GB RAM.
Ekran kartı NVIDIA GT 740.
DirectX: 12.
evet 1. nesili7 1. nesil mi?
Evet 1. nesil.
oyun açılmaz mı yoksa maç esnasında kasar mıMaalesef oynayamazsiniz ve bence ekran karti almak yerine PC'nizin anakart ve islemcisini degistirin. RAM de dahil.
Oyun açılmaz mı yoksa maç esnasında kasar mı?
Oynanmayacak derece kasar hocam denemeyin bile. Oyunu almanızı da önermem zaten berbat bu sene. 25'i bekleyin.oyun açılmaz mı yoksa maç esnasında kasar mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.