GT 740 sistem RDR2'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11
Kim dedi Turbox'tan başka seçenek yok diye. Başka sıfır yok diyorsan tabii, çünkü miladı doldu onun. Bir 5 yıla antika diye fiyatı uçururlar. Böyle kartlar sıfır alınmaz.
Ben de biliyorum ikinci el daha güçlü bir ekran kartı alınması gerektiğini. Sadece sıfırdan başka bir şeye bakmıyorsa ve ucuz bir şey istiyorsa diye attım. Yoksa öneririm ikinci el rx 6600.

"FPS vermez" diyecektim ama veriyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşe girerek ekran kartı almayı düşünüyorum zaten. Bu işlemciye ve bu RAM'e en iyi hangi kartı alabilirim çünkü 740'dan bunaldım. Fazla şaşalı bir şey olmasına gerek yok. Ki bu sisteme zaten alamam bütçe 2 bin 4 bin arası. Sıfır ikinci el fark etmez.

"FPS vermez" diyecektim ama veriyormuş.

Bu videolar pek güven vermiyor. Ayrıca vulkan olarak nasıl çalıştırdı

Ekran kartının modeli nedir? Eğer fanlı ise termal macun değiştirmeyi biliyorsanız, OC yaparak 1080p de 25 FPS alırsınız. Lossless scale ile de 40, 45 yapıp oynarsınız.

Lossless Scaling'i birçok oyunda denedim ama işe yaramadı hep FPS'im düştü. Bunun icinde konu acmistim yakin zamanda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı