Çözüm GT 740M 67C'de Performans Düşmesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uLuBey_

Hectopat
Daha fazla  
GT 740m kullanılan bazı laptoplarda kaldırabilecek oyunlarda kasma yapıyor. Bunun sorunu ekran kartının isı sınırın olmasıdır... Bu ekran kartının isı sınırı 67'dir. 67 gelince performans düşmesi yaşanmaktadır. Ben bu sorunu 1 aydır yaşıyorum... Çözümünü buldum sizlere de anlatayım. İlk önce oynayacagınız oyunu nvidia experience bulup optimize ediyoruz ve oyunlarda performans düşmeden oynayabiliyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık, sizin oynadığınız oyunların grafik ayarlarını yükseltirseniz için belli bir sıcaklığa gelince grafik kartı frekans hızını düşürmektedir bu nedenle kasma yapmaktadır. GT740M sıcaklık sınırının 67 derece olduğunu düşünmüyorum.Çözümü ise notebook soğutucusu kullanabilirsiniz. Eğer ısınma sorunu sürekli devam ediyorsa termal macun yenilenmelidir.
Bu sıcaklık sınırının 67 derece olduğunu nereden biliyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı