GT 740M Far Cry 4 oynatır mı ?

Şöyle söyleyeyim 2015 ve sonrası oyunlar artık i5'ten aşağısını istemiyor e doğal olarak ekran kartın gtx 680 aşağısı olmamalı.
Kapitalizm bunu gerektirir çünkü. İ3 ile ben oynayamaz mıyım? Mesela İ3'üm var yanında GTX 660. Bu dediğiniz saçmalık. Göz boyamak için yapıyorlar. Gayet rahat oynatır.

Kapitalizm bunu gerektirir çünkü. İ3 ile ben oynayamaz mıyım? Mesela İ3'üm var yanında GTX 660. Bu dediğiniz saçmalık. Göz boyamak için yapıyorlar. Gayet rahat oynatır.
Haklısınız adamlar Pentium 4 ile Far Cry 3 oynuyor.Nasıl.Muhteşem bir ekran kartı ile birlikte tabi.Ne demişler eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.Oynayamıyorlar.Oyunun yüklenmesi yarım saat sürüyor.

1. Pentium 4 ile güncel hiçbir oyun oynanmaz.
2. Ekran kartınız iyi ise isterse E4600 işlemciniz olsun yine oynarsınız.
3. O kadar üst düzey sistemlere gerek yok.
4. İşlemcinin açılma hızı ile en ufak bir alakası yok.
5. 740m o oyunu açar.

Alakası yok ya. İ3 İ5 ne fark eder.
İşte bu yüzden sistem gereksinimlerine güvenmiyorum

Beyler o kadar ciddiye almayın . Sistem gereksinimleri üzerinden yola çıkarak söyledim

game debate öneririm bu siteyi üye olursanız sistemizin elde edeceği yaklaşık fps i görebilirsiniz ekran kartları hakkında yorumları mevcut(ingilizce) 5 10 dakkalık oyun içi video çıkacak olan oyunların tahmini sistem gereksinimleri alacağınız performans yüzdesine kadar her şeyi bulabilirsiniz

• Core i3 2350m 2.30 GHz
  • 8 GB ram
  • Windows 8.1
  • Radeon HD 7450M 1 GB
Sanırım 800x600 ve low' da oynarım.

Arkadaşlar Far Cry 4 PS 4'ler için pclerin ultra ayarlarındaki grafikler gibi olcakmış.Ben de PS4 için siparişi verdim.

Nvidia 9600 MGS'de oynatır mı? 512mb hafıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…