GT 740M GTA V FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben GTA V oynuyorum ara sıra drop girmesinden sinirlendiğim için NVIDIA denetim masasından birkaç ayar yaptım lakin yaptığım ayarlar oyunun daha fazla drop girmesine neden oldu bende bunu geri çektim onun yerine NVIDIA Experience üzerinden optimum ayarları yaptım birkaç gün idare etti lakin bu sefer onda da drop girmeye başladı. Ben en baştaki halime döneyim dedim onda da drop sıklığı artmaya başladı neden böyle oldu? Şunuda söylemek isterim Online'da drop sorunu var offline modda pek görmedim ama belki onda da vardır.

Sistem özelliklerim:
NVIDIA GT 740M.
8 GB RAM.
Intel i5 4200M.

Sistem gayet iyi eski kart gördün diye ay drop olur ay açmaz demeyin GT 430 var 40FPS ile akıcı şekilde oynuyorum.

Konuya gelirsek ısıdan dolayı olabilir. Laptop ise işlemciden çalıştırıyor olabilir bir bakmak lazım.
Gayet iyi mi? GT 740M'den bahsediyoruz. Bendede GT 630M vardı kasarak oynuyordum? Ve arkadaş Online oynuyor.

Oyun Online olduğundan takılam yaşamanız normal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapabileceğiniz işlemler:
Driver güncelemesi.
Temiz son sürüm Windows kurulumu.
Termal macun bakımı.

Dediğim şeyi iyi okumamış olmanız gerek. NVIDIA Experience en yüksek ayarlarda 24 30 FPS aldım oyunda en düşük 15'e kadar düştü yani son zamanlarda bu gerçekleşmeye başladı ekran kartı performansı gayet iyi kötüde değil.

Gayet iyi mi? GT 740M'den bahsediyoruz. Bende de GT 630M vardı kasarak oynuyordum? Ve arkadaş Online oynuyor.
Afterburner'ı indirdim kurdum. Ayarlar normalde az sonra oyuna girip 1 saat falan takılacağım ondan sonra sıcaklık değerlerini atarım. (Önceden baktığımda farklı programlarla 70-85 derece arası takıldığını gösteriyor 2-3 saat oynadığım da.)
Buda 1-2 saat oynayıp çıktıktan sonra.
Oyun Online olduğundan takılam yaşamanız normal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapabileceğiniz işlemler:
Driver güncelemesi.
Temiz son sürüm Windows kurulumu.
Termal macun bakımı.

Önceden olmuyordu ama ?

Dosya Ekleri

• afterburner.PNG
    afterburner.PNG
    118,7 KB · Görüntüleme: 61
  • çıktıktan 1 saat snra.PNG
    çıktıktan 1 saat snra.PNG
    115,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı