GT 740M Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HelpFullMaster3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aile baskısıyla, Asus N550JV almaya karar verdim. GE60 ile arasında kaldım ama tasarım açısından ASUS'u tercih ettim. Bu laptopta GT 740M var. Bu kart nasıldır, güncel oyunları Ultra'da açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Nirvana 4. nesil i5 işlemcili, 8 GB RAM'li, GT 740M ekran kartına sahip bir laptop'um var. Şarja taktığımda Bf3 vb. oyunları ultrada oynuyorum.

Türkiye şartlarına göre güzel bir ekran kartı.

Benim laptop'ta var. Birkaç oyunda denedim. Orta seviye ile giriş seviyesi arasında bir ürün. Handikapı bellek bant genişliği çünkü DDR3 versiyonu 128 bit, GDDR5leri ise 64 bit. Güncel oyunları ultrada oynatmaz ama 1366x768'de gerektiğinde bir çok grafik detayını kapatarak oynayabilirsin. Unigine Heaven 4.0'da tessellation kapalı, anti aliasing azami konumdayken 1366x768 çözünürlükte ortalama 14 fps veriyor. Kağıt üzerindeki değerlere bakarsak 384 shader (384x2x895= 687 GFLOPS), 32 TMU ve 8 (ya da 16) ROP ve 25.6 GB/sn bellek bant genişliği var. 2 bilgiyi referans alarak yorum yapabilirsin. Güncel bir oyunda test etmedim. GTA San Andreas gibi tamamen eski mimariyi baz alan bir oyunda elde ettiğim FPS'lerin de pek anlamı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı