Çözüldü GT 740M PC siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar genellikle bu sorunu Assassin's Creed Syndicate ve GTA 5 üzerinde yaşıyorum. Oyun oynarken bir anda ekran gidiyor, 2. ekrandan kontrol edeyim derken 2. ekranın görüntüsü gidiyor bir HDMI kablosu takına dönüşüyor. Öylece kalıyor. Bazen oturumu kapatmış olarak bize geri dönüyor bazen de siyah ekranda kalıyor o durumda da zorla kapatıyorum. Belki bir şey yapmışımdır, sistem geri dönüşüm noktası oluşturmuştum ona döneyim derken o da ne gitmiş yok. En son LoL'de ping sorununa dair konu açmıştım orada bir Driver uptade göndermiştiler ekran kartı için o sebep oluşturmuş olabilir mi? Eğer sorun oyna ne yapmalıyım nasıl silebilirim?
Not: CPU sıcaklığı 85-45 arası değişiyor GPU ise 75-60.
Sistem özelliklerim:
NVIDIA GT 740M.
8 GB DDR3 RAM.
Intel i5 4200M
PSU: Bilmiyorum. (Nasıl bulabilirim ?)
Not: Arkadaşlar koskaca forumda yardımcı olabilecek yok mu ?

Son düzenleme:
Çözüm
Ben 425 sürümünü kullanıyorum. Kusura bakmayın az önce yazmayı unutmuşum. Erkan kartınızın sürücüsünü kaldırıp 425 sürümünü dener misiniz?
İLK ONCE SURUCUNUZUN SURUMUNU KONTROL EDIN
Zaten ekran kartı 425 sürümünde olması gerek.
Sorun çözüldü. Geçen günlerde Assassin's Creed Jack The Ripper DLC'sini almıştım. Onu yükleyince başlamıştı. Başta oyundan değildir diye düşündüm lakin bugün silince çoğu şey düzeldi.
Edit: Sorun yeniden başladı büyük ihtimallen ekran kartını yaktık.
Ben 425 sürümünü kullanıyorum. Kusura bakmayın az önce yazmayı unutmuşum. Erkan kartınızın sürücüsünü kaldırıp 425 sürümünü dener misiniz?
İLK ONCE SURUCUNUZUN SURUMUNU KONTROL EDIN
Zaten ekran kartı 425 sürümünde olması gerek.
Sorun çözüldü. Geçen günlerde Assassin's Creed Jack The Ripper DLC'sini almıştım. Onu yükleyince başlamıştı. Başta oyundan değildir diye düşündüm lakin bugün silince çoğu şey düzeldi.
Edit: Sorun yeniden başladı büyük ihtimallen ekran kartını yaktık.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı