GT 740M Sistem GTA V FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

KroziWorld

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve GTA V yükledim. Grafikleri patatese çektim (sistem özellikleri: i5 4210U - 4 GB RAM - GT 920M) run Benchmark tests dediğimde alt kısımda 50-60 FPS arasında geziniyor ama oyuna baktığımda maximum 5 FPS. Nasıl oluyor şimdi bu? Bir de abimin bilgisayarında i7 4700MK 8 GB RAM ve GT 740M. Benim ekran kartım sanırım daha iyi ETS 2'de karşılaştırdık abimin bilgisayarı ETS 2'de Full ayarlarda kaldırmıyor ama benimki kaldırıyor iş GTA'ya gelince değişiyor, sorun RAM'lerimizde mi? ( Windows 10 64 Bit kullanıcısıyı -Z-)

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM'den dolayı büyük ihtimal 4 GB RAM daha takarsan iyi olur ben R7 M.260X 1GB i5 5300U 8 GB RAM DDR3 1600 MHz sistem ile GTA V'te 30 FPS falan alıyordum 4 GB takarsan sistem rahatlar ve kasma, donma, takılma sorunları ortadan kalkar :)

Teşekkürler. 4 GB Ram takana kadar yenisini alsam daha iyi olacak :D Bakıyorumda 4 gb ram'a 150 tl verene kadar 6000 tl verip tertemiz kasa toplamalıyım :) (şuan maalesef laptop kullanıcısıyım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı