Mavi ekran hatası alıyorum. Bu zamana kadar hiç almamıştım, video vs. izlerken aniden ses gidiyor ve video donuyor, bir daha da açılmıyor. Oyun oynarken de aynı şekilde oyun donuyor ve ses gidiyor, sonrasında laptopta hiçbir işlem yapamıyorum. Alt Tab attığım zaman programlar açılıyor fakat etrafa tıkladığımda çalışmıyor. Biraz bekledikten sonra mavi ekran geliyor.
DxDiag:
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
pci.sys hatası var. Bu hata genelde donanımsal bir sorundur.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
pci.sys hatası var. Bu hata genelde donanımsal bir sorundur.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
DISM komutlarını da attığınız linkteki gibi uyguladım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Dediğiniz gibi ekran kartı sürücümü de güncelleştirdim. BIOS ayarlarını sıfırlayacağım fakat nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.