GT 745M Laptop işlemci ve ekran kartını değiştirmek

samet koyutürk

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynuyorum, GT745M ekran kartım var, CS:GO'da yetersiz geliyor ayrıca i3 işlemcim var. CS:GO için işlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum. Öneriniz var mı?

3qA9q2.png
6XmZX7.png
G03vB6.png
RPQJP6.png
WQbVQ2.png
y3VPEy.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Leptoplarda ekran kartı ve işlemci değiştirilemiyor diye biliyorum , taktığınız yeni ekran kartının güç tüketimi eskisine göre daha fazla olacağı için olmuyor diye biliyorum .

Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın ne demek rahat kaldırır ?

Samet değiştiremezsin.
kardeş bilerek konuşuyorum ve kaldırabileceğinden eminim bilgisayarın güç seçeneklerini kontrol edin, sürücüleri kontrol edin yanlışlıkla bir ayarı değiştirmiş olabilirsin, virüs bulaşmış olabilir windows defender ile taratın yüklediğiniz bir uygulama çok ram, cpu harcıyor olabilir görev yöneticisinden kontrol edin, birde nvidia denetim masasında ayarlamalara bakabilirsin. Oradan uygulamayı nvidia gpu ile açması için ayarlayabilirsin. İşlemciyi başka bir(kendi işlemci modeli haricinde) işlemci ile değiştiremezsin, ekran kartı bazı laptoplarda değişebiliyor ama çoğu laptoplarda değişmez. Ama sistemin kötü değil bir değişiklik yapmana gerek yok en son çare format zaten biliyorsun verdiğim çözümler işe yaramazsa format at :)

Yanlış bilğilendirme olduğunu düşündüğümden dolayı arkadaşın konusu altında yazıyorum.
Arkadaşlar bende 745M ekran kartı, i7 4. nesil işlemci var. Çözünürlük 1024*768 tüm grafik ayarlarım lowda, başlatma seçeneklerim performans odaklı kodlar. Nvidia ayarlarım performansta. Yüksek performans modunda kullanıyorum. Oyun esnasında laptop prize takılı ve arkaplanda çalışan ekstra program yok. Sistemin yeterli diyen arkadaşlar ben bunları yapmama rağmen sabit 60 fps elde edemiyorum. Siz nasıl rahat oynuyorsunuz anlatırmısınız? Rütbem Lem bu arada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı