İkinci el uygun fiyatlı laptop bakarken denk geldim. Fiyatı kendi bütçem için uygun bu ekran karta sahip bir sistemde hangi oyunları oynayabilirim?
Kötü ancak bütçenizi bilmek lazım.İkinci el uygun fiyatlı laptop bakarken denk geldim. Fiyatı kendi bütçem için uygun bu ekran karta sahip bir sistemde hangi oyunları oynayabilirim?
Hocam 4k ya böyle sistem görmüştüm geçen gezerken.6k altına bakıyorum bu sistemi 2.000 liraya buldum
6k altına bakıyorum bu sistemi 2.000 liraya buldum güncel PS4 nesline çıkan oyunları oynamak gibi bir hayalim yok ama PS3 dönemine çıkan Assassin's Creed ve Call of Duty'leri oynatmaz mı bu kart?
Hocam 4K ya böyle sistem görmüştüm geçen gezerken.
Bilgisayardan neredeyse hiç anlamam bu daha mı iyi?
Hocam YouTube'dan oynayacağınız oyunları, GT745m ile aratıp nasıl çalıştığına bakabilirsiniz aslında.
PS3 dönemi oyunlarını oynatır gibi duruyor.
6K altına bakıyorum bu sistemi 2.000 liraya buldum güncel PS4 nesline çıkan oyunları oynamak gibi bir hayalim yok ama PS3 dönemine çıkan Assassin's Creed ve Call of Duty'leri oynatmaz mı bu kart?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.