GT 750M için FPS arttırma

n0trealking

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 7 yıldır ikinci el i7 4702mq ve GT750M olan klavyesi çalışmayan laptopumu kullanıyorum. Son iki yıldır oyunlarda aşırı zorlanıyor örnek Minecraft en düşük ayarda 10-20 FPS alıyorum. Özellikle küçük kardeşim bana "abi bilgisayar Roblox oynatmıyor overclock yapmış olmama rağmen" diyor sizce nasıl FPS arttırabiliriz?

Merhaba, 7 yıldır ikinci el i7 4702mq ve GT750M olan klavyesi çalışmayan laptopumu kullanıyorum. Son iki yıldır oyunlarda aşırı zorlanıyor örnek Minecraft en düşük ayarda 10-20 FPS alıyorum. Özellikle küçük kardeşim bana "abi bilgisayar Roblox oynatmıyor overclock yapmış olmama rağmen" diyor sizce nasıl FPS arttırabiliriz?

Isınma sorunu varsa laptopu temizleyin veya temizletin. Hala ısınıyorsa altına fan alın çözümlere bakın oyunları en düşük grafik seviyesinde oynayın detaylı sistem hızlandırma rehberlerine bakın Windows 10 iseniz 8.1 Single Language'ye geçin biraz olsun rahatlatıcaktır.

Küçük kardeşiniz donanım değerlerine bakmadan overclock yapmış olabilir.
Cihaz bu kadar eski olsa da donanım olarak kötü sayılmaz.
Cihazın termal bakıma ihtiyacı olduğu belli ve overclock bunu daha kötü duruma getirir.

Isınma sorunu varsa laptopu temizleyin veya temizletin. Hala ısınıyorsa altına fan alın çözümlere bakın oyunları en düşük grafik seviyesinde oynayın detaylı sistem hızlandırma rehberlerine bakın Windows 10 iseniz 8.1 Single Language'ye geçin biraz olsun rahatlatıcaktır.

Çok teşekkürler ama zaten 2 yıldır en düşük texture olmadan alıyoruz zaten.
Küçük kardeşiniz donanım değerlerine bakmadan overclock yapmış olabilir.
Cihaz bu kadar eski olsa da donanım olarak kötü sayılmaz.
Cihazın termal bakıma ihtiyacı olduğu belli ve overclock bunu daha kötü duruma getirir.

Donanıma bakarak yaptığını söyledi zaten onun daha önceki laptopunda overclock işini o yapmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı