GT 820M Driver "uyumlu grafik donanımı bulunamadı" sorunu

bilalerkus1

Kilopat
Daha fazla  
  • Asus X555LD
  • Windows 10 64-Bit
  • Intel Core i3 -4030U 1.90 GHz
  • 8 GB RAM
  • 120 GB SanDisk SSD
  • Nvidia GeForce GT 820 M

Aşağıdaki hataları alıyorum sürekli, sadece ilk 2 grafik driverini kuruyor. Windows 7'de de aynı sorunu alıyordum, Windows 10'a geçtim yine aynı hata.
Lütfen yardım edin çıldıracağım.

• 391.24 - Başarılı
  • 391.35 - Başarılı
  • 397.64 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 397.93 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.11 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.36 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.82 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 399.07 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 399.24 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 411.63 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience kurun. Sürücü kurma kısmından otomatik sürücü kurmayı deneyin.

Windows 10-64 Bit bütün güncelleştirmeler yüklü fakat bende senin gibi 391.35 versiyonuna kadar aynı hataları aldım. Ekran kartım Nvidia GeForce 920M.

Bir çok yol denedim fakat sonuç alamadım, şuanda bilgisayarıma tamamen format attım tertemiz kurulum yaptım Windows 7'ye geçtim. Hatta belki internetten indirdiğim Windowslar'da sıkıntı vardır diye Windows'un kendi sitesinden key satın alıp indirdim, sonuç aynı. Sadece ilk iki sürümü güncelliyor.

Bende de aynı sıkıntı mevcut. Siz çözüm yolu bulabildiniz mi acaba?

Büyük ihtimalle çipiniz gitmiş varsa garantiye yollayınız yoksa da denemelere devam edebilirsiniz ama işiniz dediğim gibi çip öldüyse çok zor. Bu soruna çözüm olarak ya çipi ısıtabilirsiniz ya da BGA yapan kişilere yaptırılabilirsiniz ama bu olayda da tekrardan bozulma ihtimali yüksek olduğu için önermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…