Aşağıdaki hataları alıyorum sürekli, sadece ilk 2 grafik driverini kuruyor. Windows 7'de de aynı sorunu alıyordum, Windows 10'a geçtim yine aynı hata.
Lütfen yardım edin çıldıracağım.
391.24 - Başarılı
391.35 - Başarılı
397.64 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
397.93 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
398.11 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
398.36 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
398.82 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
399.07 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
399.24 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
411.63 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
Bir çok yol denedim fakat sonuç alamadım, şuanda bilgisayarıma tamamen format attım tertemiz kurulum yaptım Windows 7'ye geçtim. Hatta belki internetten indirdiğim Windowslar'da sıkıntı vardır diye Windows'un kendi sitesinden key satın alıp indirdim, sonuç aynı. Sadece ilk iki sürümü güncelliyor.
Büyük ihtimalle çipiniz gitmiş varsa garantiye yollayınız yoksa da denemelere devam edebilirsiniz ama işiniz dediğim gibi çip öldüyse çok zor. Bu soruna çözüm olarak ya çipi ısıtabilirsiniz ya da BGA yapan kişilere yaptırılabilirsiniz ama bu olayda da tekrardan bozulma ihtimali yüksek olduğu için önermiyorum.