Çözüldü GT 820M laptopta Windows 10 LTSC sürümleri kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Meslek
Mafya babası
Sistemim;

GT 820M ekran kartı.
i5 4210-U
4 GB RAM.
256 GB SSD.

Sistem bu hocalarım. Normal Windows 10 bana hantal geliyor, malum desteği de kesildi. LTSC 2019 veya 2021'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten bu sürümlerin desteği 2027-2029'a kadar uzuyor. Arada bir Steam'den birkaç oyun falan oynarım, bir de hızlı olmasını istediğim için istiyorum. Sizce yüklenir mi hocam? Bir de Minecraft gibi Microsoft Store'dan satın aldığım oyunları bu LTSC sürümlerinde oynayabilir miyim? Sorularım bu kadar. Sizce hangi sürüme geçmeliyim? Yoksa normal Windows 10'da mı kalmalıyım?

Not: bir de bulabilme şansınız varsa bu sürümlerin ISO'larını atabilir misiniz?

Çözüm
Sistemim;

GT 820M ekran kartı.
i5 4210-U
4 GB RAM.
256 GB SSD.

Sistem bu hocalarım. Normal Windows 10 bana hantal geliyor, malum desteği de kesildi. LTSC 2019 veya 2021'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten bu sürümlerin desteği 2027-2029'a kadar uzuyor. Arada bir Steam'den birkaç oyun falan oynarım, bir de hızlı olmasını istediğim için istiyorum. Sizce yüklenir mi hocam? Bir de Minecraft gibi Microsoft Store'dan satın aldığım oyunları bu LTSC sürümlerinde oynayabilir miyim? Sorularım bu kadar. Sizce hangi sürüme geçmeliyim? Yoksa normal Windows 10'da mı kalmalıyım?

LTSC 2021'e geçin, bazı oyunların desteği yoktu 2019'da. Ayrıca PC baya rahatlar RAM konusunda, yinede en erken vakit RAM'i en kötü 8GB yapın.

Link çalışıyor:
Sistemim;

GT 820M ekran kartı.
i5 4210-U
4 GB RAM.
256 GB SSD.

LTSC 2021'e geçin, bazı oyunların desteği yoktu 2019'da. Ayrıca PC baya rahatlar RAM konusunda, yinede en erken vakit RAM'i en kötü 8GB yapın.

Link çalışıyor:

Çözüm
LTSC 2021'e geçin, bazı oyunların desteği yoktu 2019'da. Ayrıca PC bayağı rahatlar RAM konusunda, yine de en erken vakit RAM'i en kötü 8 GB yapın.

Link çalışıyor:

MC Store işini halletme şansımız var mı hocam ltcslerde yok diye biliyorum da.

MC Store işini halletme şansımız var mı hocam ltcslerde yok diye biliyorum da.
Şu şekilde sorunsuz kuruluyor:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı