GT 840M DxDiag'da ekran kartı belleği görünmemesi

Murat Bircan

Hectopat
Daha fazla  
YNO7aD.png

Yukarıdaki resimde Nvdia Denetim Masası ayarları default olarak ayarlı ama eğer ayarlarda herhangi bir değişiklik yaparsam örneğin; tercih edilen grafik işlemciyi otomatik değil de, yüksek performanslı Nvidia işlemcisi seçersem bu sefer DxDiag'da şöyle bir sorun ortaya çıkıyor.

qWJZOW.png

FPS sıkıntısı yaşıyorum ve hat safhada screen tearing oluyor. ( V-Sync ile Screen Tearing'e bir çözüm getirebiliyorum fakat FPS düşüşü oluyor.) Bilgisayara format atmadan önce böyle bir sorun yoktu, Windows 10 temiz kurulum yaptıktan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Günlerdir uğraşıyorum bakmadığım forum, konu kalmadı çözüm yok. Güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar en güncelini yükledim(defalarca) fakat sorun aynı şekilde devam etti.

Windows 10 dahil olmak üzere tüm sürücüler güncel ve çalışır durumda yardım edebilecek kişileri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language (x64)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı