GT 840M macOS Devre Dışı Bırakma

• Konuyu başlatan claus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.324
Makaleler
60
Daha fazla  
Buradaki yönergeleri uyguladım fakat atanmış GPU’larda _INI metodu bulun ve metot sonuna _OFF ekleyin kısmında hat yapıyorum. Atanmış GPU'ları nasıl anlayabilirim? Ek olarak tüm INI methotlarının sonuna mu off ekleyeceğiz? Yani method INI ile başlayan kısmın hangi kısmına Off ekleyeceğiz?

SSDT-12.dsl:
"Rename GFX0 to IGPU” kısmında takılıyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra compire ile denetleme yaparken,
line:1213, code:6126 syntax eror, unexpected PARSEOP_NAMESEG, expecting hatası alıyorum. Ve kaydemiyorum.
1213. satırı işaret ediyor ve otarsa şu kod yazılı: REVI.
Bu satırı silince hatalar daha da çoğalıyor. Nasıl çözebiliriz ?

Biraz sonra paylaşabilirim. Fakat siz anlatsanız daha iyi olur. Bu şekilde bir daha bu tarz hatalarla karşılaştığımda kendim problemi çözebilirim.

Linki paylaşıyorum.
claus.rar

@montezuma
DSDT.dsl için yamalar kısmına başarı ile geldim. Sizin belirtiklerinizi uyguladım ve comrıpire ile hataarı denetlediğimde 4 hata buluyor hata satırlarını sileceğiz sanırım ? Fakat bunu silncede hatalar düzelmiyor. İsterseniz görsel payşabilirim.

Ekran Resmi 2016-11-07 17.05.36.png Aldığım hatalar bunlar. DSDT.dsl dosyasını rehbere göre yamalasamda, yamalamasamda bu hataları alıyorum ve kayıt edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı