GT 840M PES 2013 128 MB vRAM

mehilk42

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler benim laptop Win 8.1. i7 işlemci entegre ekran kartı intel. Harici ekran kartı nvidia. 840M 2 gb pes13 de cpu: vram:128 mb hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA denetim masasından Program ayarları kısmından oyunu seç ve ekle butonuna bas. Tercih edilen işlemci Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olacak. Bu sorun başka bir nedenden dolayı da olabilir. Başka çözümleri de olabilir.

konu nun üstünden baya zaman geçmiş ama hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

Sorun işletim sistemi ile alakalı yani bu sorunu bilgisayarına windows 7 kurduğun zaman almassın. tarafımca test edildi. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar windows 8x sürümlerinde 64mb yada 128mb gözüküyor windows 10 da ise yapılamıyor hatası verir. Fakat windows 7 de harici ekran kartınızın belleği ne kadar ise o kadar görebilirsiniz bu sorunda directx versiyonu ile alakalı olduğunu düşünüyorum. eski oyunlar henüz windows 7 haricindeki üstü sürümler le tam olarak uyumlu değil asıl sorun bu yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı