Benim de orta halli bir laptopum var GT940M i5 4210. Çoğu oyunlarda sıkıntı yapıyordu, vakum ve normal soğutucu aldım 6 olan RAM'i 12 yaptım, Windows 8.1 çok kasıyordu Win7'ye çevirdim, bilgisayarın normal performans ayarlarından sadece performansa ayarladım, ekran kartını sadece performansa ayarladım, içeriye daha fazla hava girmesi için CD ROM'u çıkardım, arka plandaki çalışan çoğu şeyi durdurdum, eğer oyun oynarken tarayıcın açıksa Opera Game X tarayıcı indirdim RAM'i oradan kısıtladım, termal macunu yeniledim, arka planı siyah yaptım, laptopun fanının önünde bir ızgara var laptopun kapağını aç ve oraya ters üfle içinde tozlar birikiyor hafiften ısınıyor ve işlemci tam güce geçtiğinde anlık kasmalar yapıyor, performans ve güç ayarlarından en yüksek işlemci durumu genelde %90 oluyor onu %100 yaptım. Şu an en ufak ısınma dahi yok CS'yi en yüksek oranlarda oynuyorum işemci %100'de dahi çalıştığında laptop buz gibi. Bunların içinden bazıları belki işine yarar ben çok çektim bu ısınma ve kasmadan sonunda çözdüm.