Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi GT9400 ekran kartı oyunlarda anlık donmalar (3-4 saniye)ekran bozulmaları ve Blue screen hatası alıyorum ekran kartım güncel yardım ederseniz sevinirim Bir de eğer bu ekran kartını kullanan varsa hangi driver sürümünü kullandığını söylerse sevinirim.
Hocam blue screen i bilemem ama anlık takılmalar ısınma yüzünden olabilir, laptop kullandığını düşünüyorum, msi afterburner ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmende fayda var
İnternet de güç kaynağı da sorun olabilir diye gördüm ve 400w güç kaynağı taktım ama sorun çözülmedi.
Düşük sistem gereksimi istiyor diye Minecraft yükledim hala aynı.
Hocam blue screen i bilemem ama anlık takılmalar ısınma yüzünden olabilir, laptop kullandığını düşünüyorum, msi afterburner ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmende fayda var
İnternet de güç kaynağı da sorun olabilir diye gördüm ve 400w güç kaynağı taktım ama sorun çözülmedi.
Düşük sistem gereksimi istiyor diye Minecraft yükledim hala aynı.
Hocam değerler düşük 85 derece üstü tehlikelidir yanlış bilgi vermeyin lütfen ,zaten termal macunlar yeni ekran kartının termal macununu bile değiştirdim.
Hocam değerler düşük 85 derece üstü tehlikelidir yanlış bilgi vermeyin lütfen ,zaten termal macunlar yeni ekran kartının termal macununu bile değiştirdim.
İşlemci de sorun görüyorum zaten ama şöyle bir şey var league of legends de işlemci %60 iken ekran kartı %89 civarlarında.
Birde resimde gördün gibi ekran kartını gücünü kıstım ama nafile