GT 9400 Takılma ve Mavi Ekran Hatası

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi GT9400 ekran kartı oyunlarda anlık donmalar (3-4 saniye)ekran bozulmaları ve Blue screen hatası alıyorum ekran kartım güncel yardım ederseniz sevinirim Bir de eğer bu ekran kartını kullanan varsa hangi driver sürümünü kullandığını söylerse sevinirim.

• Anakart: Gigabyte 945gcm-s2l
  • İşlemçi: Intel Pentium E6800
  • RAM: 2+1 DDR2 RAM
  • Ekran kartı: Zotac GT9400

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam blue screen i bilemem ama anlık takılmalar ısınma yüzünden olabilir, laptop kullandığını düşünüyorum, msi afterburner ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmende fayda var

İnternet de güç kaynağı da sorun olabilir diye gördüm ve 400w güç kaynağı taktım ama sorun çözülmedi.
Düşük sistem gereksimi istiyor diye Minecraft yükledim hala aynı.

2019-07-21_17.40.26.png 2019-07-21_17.40.22.png
Hocam blue screen i bilemem ama anlık takılmalar ısınma yüzünden olabilir, laptop kullandığını düşünüyorum, msi afterburner ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmende fayda var
Bilgisayar masaüstü ısı değerleri ekran kartı 65 işlemci 57 derece.

İşlemci tam kapasite ile uzun süre dayanmaz. Ya kendini korumaya alıp performans düşürür ya da kendini ve sistemi yakar.
İşlemci de sorun görüyorum zaten ama şöyle bir şey var league of legends de işlemci %60 iken ekran kartı %89 civarlarında.
Birde resimde gördün gibi ekran kartını gücünü kıstım ama nafile

bu işlemciyi almayı düşünüyorum
Intel Core2 Quad Q6600

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı