GT 940M notebook donma sorunu

SALİH21_21

Hectopat
Daha fazla  
Laptobum tüm oyunlarda 2 SN ara ile donuyor. En yüksekte en düşükte de zaten oyunları kaldırıyor. Laptop Mario'da bile donacak Windows 10'dur diye düşündüm. Windows 8.1 yükledim daha önce de Windows 8.1'di ilk geldiğinde laptop galiba temiz kurulum yapamadım. O yüzden de olmayabilir her çözüm yolunu araştırdım. Olay günlüğünü kapadım enerji ayarlarını kurcaladım bilgisayardan en iyi performansı seçtim. Regedit'ten bir şeyler yapmaya çalıştım. nVidia denetim masasını kurcaladım biri yardım etsin lütfen. Grundig marka laptop özellikleri şunlar:
  • 8GB DDR RAM3
  • GT940m 2GB
  • Intel i7 2.4 (up to 3.00)GHz
  • 1 TB HDD
  • Grundig GNB 1691 b1 i7

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlara şarja takılıyken giriş yapın. Ayrıca oyunları nvidia geforce experience ile optimize ederek giriş yapın. Optimize ettikden sonra genelde bende sorun çözülüyor. Ancak hiçbir görüntü ayarlarını değiştirmeyin. Değiştirdiğiniz anca donma takılma tekrardan başlıyor.

sorunu buldum takılma olduğunda görev yöneticisinden baktım gpu düşüyor sonra tekrar yukarı çıkıyor sorun gpu da yardım etcek varmı yorumlarınız için teşekkürler

sorunu buldum takılma olduğunda görev yöneticisinden baktım gpu düşüyor sonra tekrar yukarı çıkıyor sorun gpu da yardım etcek varmı yorumlarınız için teşekkürler
Sen masaüstüne dönüm görev yöneticisine bakarken işlemci yavaşlar. Bu normal bir durum. Servise gönderin gerekeni yapacaklardır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı