GT 940MX ile Rainbow Six Siege oynanabilir mi?

110 FPS alıyorum en dusuk ayarlarda CS:GO'da 40 FPS'e iniyor cogunlukla raınbowuda CS:GO'da ve Rainbow'da aldıgınız FPS'lerı soyleyerek karsılastırabılırım soylermıısnız hocam.

Sizde soyler mısınız mumkunse eger.

Neyi söyleyeyim anlamadım. Ben 50-60FPS alıyordum arada 40'a düşüyor ama kasmadan oynuyoom 8 GB RAM ve 6200U var bende.

Nasıl ya bende neden 40-45 FPS yeni format attım bir de ayarlarını da yaptım Windows'un ama oyun ayarlarında sıkıntı var galiba GeForce Experience'in ayarlarını kullanmıyor musunun?

40-70 FPS arası bende. Bomba falan attıldığında 45'lere falan düşüyor.
Dostum sorun şu çözünürlüğüm çok düşük 1920x1080 kullanılmıyor ve 1280x720 de resmen bulanık oyun yani FPS'ye tamam da oyunun görüntüsü iyice çöpleşiyor hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz siz?

MX versiyonu biraz daha performanslı CS:GO'da 110 FPS civarı alıyorum R6 da 40 50 civarı hatta işlemcim daha iyi sizden FPS'iniz normal daha fazla konuya yazmanıza gerek yok.

Oynatır mı hocam cidden ona göre alacağımda bende de 940MX 4 GB GDDR5 var i5 7200U 8 GB RAM 240GB SSD'im var.

Çok rahat oynarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok rahat oynarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldım hocam yüklüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı