GT 940MX sistem GTA 5 ve Online'da düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

wesroll

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 940MX
İşlemci
İ5 7200U
Merhaba arkadaşlar eskiden ben oyunu oynadığımda kasma sorunu aşırı derecede yoktu. Şimdi hem story hem de Online kısmında nedense bir kasma var. Sistemi benimle aynı olan ya da olmayan arkadaşlar bana ayarlarını atabilir mi? Sistemim şu:

GT 940MX.
8 GB RAM.
i5 7200U.

Sistemim o kadar yüksek değil ama GTA'da kasacak kadar da düşük değil. Eskiden oynadığımda ısınma sorunu falan olurdu en fazla. Şimdi ısınma sorunu yok ama kasma var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam ben sürücü kaldırma işlemini yapacağım. Ama geri yükledikten sonra GT 940 MX'imin oyunda kullanıma geçme olayını nasıl yapacağım? HD 620'yi sadece masaüstünde kullanmak istiyorum. Bir de HD 620'nin driverlarını da kaldırıp yeniden yükleyeyim mi?

Peki hocam ben sürücü kaldırma işlemini yapacağım. Ama geri yükledikten sonra GT 940 MX'imin oyunda kullanıma geçme olayını nasıl yapacağım? HD 620'yi sadece masaüstünde kullanmak istiyorum. Bir de HD 620'nin driverlarını da kaldırıp yeniden yükleyeyim mi?

Zaten sürücüler düzgün temiz kurulursa, otomatik devreye girmesi lazım.
Önce 940MX in, sonra HD620'nin driverları kaldırın. Sonra temiz kurulum yapın.
Otomatik olarak düzelmesi lazım.
Eğer yine 940MX devreye girmezse GeForce ayarlarından hangi oyun hangi kartla çalışsın diye seçebiliyorduk, ona bakarız. Ama normal şartlarda buna gerek kalmaması gerekiyor.

Önce sürücüleri arkadaşların dediğim şekilde kaldırıp yeniden kurun. Ardından Windows 10 kullandığınızı varsayarak söylüyorum; masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > ekran > grafik ayarları altından istediğiniz uygulamayı seçip seçeneklere tıklayıp yüksek performansa al diyebilirsiniz. Eğer ki yüksek performans modunun altında 940MX yazmıyorsa, sistemi denetim masasında güç yöneticisinden yüksek performansa alıp şarja takılı yapmayı deneyebilirsiniz. 7200U - 940MX - 12 GB RAM kombinasyonunu kullandım daha geçen ağustos ayına kadar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı