GT 9600M sisteme işletim sistemi önerisi

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Linux mu? Yoksa Windows 7'ye mi dönmeliyim? Yoksa desteği ekim ayında bitecek olan Windows 10'u mu? Hepsini tek tek yorumlarsanız sevinirim.

Sistem:
4 GB DDR2 RAM Mobile.
GT 9600M.
Duo 2 P8700.

Kesin olarak ödev yapacağım, oyun oynayacağım (GTA4 gibi düşük sistemli oyunlar), internette gezineceğim.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX linux, mint veya debian linux dene. mx ve mint desktop oriented, debian biraz server biraz desktop.
Oyun içinse yakında steam os çıkacak onu yükleyebilirsin ama desktop kullanımı sıkıntı olabilir.
Her işi yapsın diyorsan windows.

MX Linux, Mint veya Debian Linux dene. MX ve Mint desktop oriented, Debian biraz server biraz desktop.
Oyun içinse yakında Steam OS çıkacak onu yükleyebilirsin ama desktop kullanımı sıkıntı olabilir.
Her işi yapsın diyorsan Windows.

Linux terimlerinden çok anlamıyorum biraz daha bilgisiz birine anlatır mısınız?

Linux terimlerinden çok anlamıyorum biraz daha bilgisiz birine anlatır mısınız?

Mint Xfce ile terminal kullanmadan arayüz ile günlük kullanımda her işimi yapabiliyorum ama terminal gün geçtikçe çok daha rahat gelmeye başladı. 1 aydır falan kullanıyorum bende yeni geçtim ve bir daha Windows kullanacağımı düşünmüyorum.

MX Linux, Mint veya Debian Linux dene. MX ve Mint desktop oriented, Debian biraz server biraz desktop.
Oyun içinse yakında Steam OS çıkacak onu yükleyebilirsin ama desktop kullanımı sıkıntı olabilir.
Her işi yapsın diyorsan Windows.

Mint kurmayı düşünüyorum. Hangi versiyonu daha çok oyuna odaklı veya sistemime uygun?

3 sürüm var hepsi de masaüstü görünümü ve menüler değişik. Geri kalan sistemin kalbi aynı. Ben Mate tercih ediyorum.

Mint'e nasıl Steam yüklenir araştır sonra beğendiğin sürümü kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı