GT1030 E5450 FPS sorunu

mrberke42

Centipat
Merhaba sistemim şöyle.
GT1030 2 GB OC Edition.
Xeon E5450.
4 GB DDR3 RAM.
CS:GO'da bazen drop yiyorum ve en düşük ayarlarda olmama rağmen FPS 60'a düşüyor sıklıkla sizce sorun nerede olabilir?
Şu an harddiskim cidden kötü ve Windows 10 kullanıyorum oyuna falan geç giriyor onunla alakası olabilir mi okuma hızı da çok düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sistemim şöyle.
GT1030 2 GB OC Edition.
Xeon E5450.
4 GB DDR3 RAM.
CS:GO'da bazen drop yiyorum ve en düşük ayarlarda olmama rağmen FPS 60'a düşüyor sıklıkla sizce sorun nerede olabilir?
Şu an harddiskim cidden kötü ve Windows 10 kullanıyorum oyuna falan geç giriyor onunla alakası olabilir mi okuma hızı da çok düşük.
kanka ben msi afterburnerda bakıyhorum low ayarlarda bile 5.5 gb ram kullanıyor 8 yaparsan düzelebilir

Ayrı sıkıntı derken? Ekran kartı ve işlemcide hiç sıkıntı yok HDD de tüm sorun bence... csgoda bir oyuna girene kadar canım çıkıyor çok geç açılıyor sistem çok ses çıkarıyor ve sıcaklığı çok fazlaydı hddnin

hen
Ayrı sıkıntı derken? Ekran kartı ve işlemcide hiç sıkıntı yok HDD de tüm sorun bence... csgoda bir oyuna girene kadar canım çıkıyor çok geç açılıyor sistem çok ses çıkarıyor ve sıcaklığı çok fazlaydı hddnin
4gb veya 2gb ram ekle üstünede 12"0gb ssd ekle oyunları ona atarsın
hen
4gb veya 2gb ram ekle üstünede 12"0gb ssd ekle oyunları ona atarsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı