GT1030 mining

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 2 GB'lik olan GT1030 mining yapmış. Nasıl yapmış bilen var mı?

ETH yapabilirsin. Sistem kondisyonuna göre 50-60TL aylık getirisi olacaktır. Bunun 20TL'si elektrik faturası olsa cebine 40TL kalır. Kart neredeyse her gün çalışarak 1 senede parasını zor çıkarıyor. Değmeyeceği anlamına geliyor bu da.

ETH yapabilirsin. Sistem kondisyonuna göre 50-60TL aylık getirisi olacaktır. Bunun 20TL'si elektrik faturası olsa cebine 40TL kalır. Kart neredeyse her gün çalışarak 1 senede parasını zor çıkarıyor. Değmeyeceği anlamına geliyor bu da.

2 GB'lik kartla ETH kazılamıyor diye biliyorum. NiceHash ile denedim ama GPU error hatası veriyor.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı