GT1030 sisteme yeni ekran kartı önerisi

yakup_13

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kullandığım ekran kartım GT1030 ancak hiç memnun değilim oynadığım oyunlarda maksimum 30 FPS ile oynayabiliyorum ve en düşük ayarlarda.
Sistemim.
i7490 Intel işlemci.
2x8 16 GB RAM.
Ve GT1030.
Mesela CS2 ETS 2 Bannerlord Forza gibi oyunlarda hep düşük FPS işlemciye hiç yük binmiyor bile. Ekran kartı sürekli %100 çalışiyor sıcaklığı bazen 80'e kadar çıkıyor.
Yeni bir ekran kartı almak istiyorum.
Çok pahalı olmayan ve performansı tatmin edecek bir ekran kartı önerebilecek var mı?

İşlemci emekliye ayrılmak istiyor gibi hocam o ekran kartı ets 2 bebek gibi oynatır. Eski laptopumda mx250 vardı, masaüstü 1030'dan daha güçsüzdü oradan hesapladım yanlışım varsa düzeltin. Ryzen 5 1, 2 ve 3. nesillere ölü teklifler yapıp alabilirsiniz maddi durumunuz kötüyse. 7000tl civarı çıkarabilirseniz 1650 sistem alabilirsiniz ikinci elden.

bütçe ne

İşlemci emekliye ayrılmak istiyor gibi hocam o ekran kartı ETS 2 bebek gibi oynatır. Eski laptopumda MX250 vardı, masaüstü 1030'dan daha güçsüzdü oradan hesapladım yanlışım varsa düzeltin. Ryzen 5 1, 2 ve 3. nesillere ölü teklifler yapıp alabilirsiniz maddi durumunuz kötüyse. 7000TL civarı çıkarabilirseniz 1650 sistem alabilirsiniz ikinci elden.

İşlemcisini değiştirmesi için için anakartı ve RAM'leri değiştirmesi lazım sizin dediğiniz gibi direk sistemi değiştirsin ikinci elden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı