GT1030 sistemin oyun performansı nasıldır?

Nemesis Bronze | AMD Ryzen 3 4100 | 8 GB DDR4 | GT 1030 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
ince hesap üzerinden işlemciyi değiştirerek aldım yaklaşık 7200 liraya geldi bu fiyata ikinci el güzel bulabilirdim fakat ailem buna izin verdi
Apu sistem alabilirdiniz misal bu.

Bunu ailem aldigi icin dediklerinin üstüne bir şey diyemedim kendileri seçtiler.
Kısa zamanda yükseltmeyi düşünüyorum kendi param ile.

Durumu belirtin. Boş yere para harcamış olacaklar. Kafalarına göre biz biliriz mottosuyla hareket etmek teknolojide uygun bir davranış değil. Çünkü çok fazla seçenek ve yeni yönetmler var. Alacağınız bir APU sistem hem daha güçlü hem daha uzun ömürlü olur. Belki de daha ucuza bile halledebilirsiniz.

Bunu ailem aldigi icin dediklerinin üstüne bir şey diyemedim kendileri seçtiler.
Kısa zamanda yükseltmeyi düşünüyorum kendi param ile
Hocam yinede hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin şu an için işinizi görecektir. Lakin ilk 14 günü doldurmadı iseniz bir aileniz ile görüşmeniz daha hayırlı olacaktır

İncehesap nasıl çalışıyor bilemiyorum ama teknolojik ürünlerde 14 gün koşulsuz şartsız iade oluyor. Yanlışım var ise düzeltiniz.

Hocam yine de hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin şu an için işinizi görecektir. Lakin ilk 14 günü doldurmadı iseniz bir aileniz ile görüşmeniz daha hayırlı olacaktır

İncehesap nasıl çalışıyor bilemiyorum ama teknolojik ürünlerde 14 gün koşulsuz şartsız iade oluyor. Yanlışım var ise düzeltiniz.

Ya ailemin lafinin üstüne çıkamıyorum dediğim gibi bir iki kez daha belirtmiştim değiştirelim diye yok dediler bir şey diyemem daha da zaten benim sormak istediğim şey şuydu beni kısa zaman için götürür mü ileride ben zaten kendim yükselteceğim

Ya ailemin lafinin üstüne çıkamıyorum dediğim gibi bir iki kez daha belirtmiştim değiştirelim diye yok dediler bir şey diyemem daha da zaten benim sormak istediğim şey şuydu beni kısa zaman için götürür mü ileride ben zaten kendim yükselteceğim
Evet hocam şu an için işinizi görür. Merak etmeyen Allah bir yerden bir imkan bir kapı açar. Siz anne babanızı kırmayın yeter. Selametle, Allah a emanet olun.

Ya ailemin lafinin üstüne çıkamıyorum dediğim gibi bir iki kez daha belirtmiştim değiştirelim diye yok dediler bir şey diyemem daha da zaten benim sormak istediğim şey şuydu beni kısa zaman için götürür mü ileride ben zaten kendim yükselteceğim.

Götürür hocam. Güncel oyunları açamaz ama kısa süre için iş görür. 8 GB RAM belki ara sıra tıkanabilir. Ama olma ihtimali düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı