GT1030 vs. RX550

Kusura bakmayın ama siz konuyu nereye taşıyorsunuz gözünüz yoksa okumayı bilmiyorsanız yazmayın dedimki neden RX550'ye GT 1030'a göre çöp diyorlar yok bilmem her ikisi de parasını haketmiyor yok bilmem 2'si de çöp konu neyse ona göre konuşun kardeşim herkesin evinde klavye var önüne gelen tuşluyor ayrıca RX550'ye toz konudrmuyor falan diyorsunuz size konuyu yanlış anlayıp başka yerlere getiriyorsunuz.
Sadece demek istedimki RX550'ye çöp diyorlar (GT1030'a göre daha iyi olmasına rağmen) ama GT1030'a çok iyi diyorlar (RX550'e göre daha kötü olmasına rağmen)

Hocam size yeni bir isim buldum "RX550_RAmboo27" güzel isim oldu hayırlı olsun.

Kusura bakmayın ama siz konuyu nereye taşıyorsunuz? Gözünüz yoksa, okumayı bilmiyorsanız yazmayın. Dedim ki; neden RX550, GT 1030'a göre çöp diyorlar? Yok bilmem her ikisi de parasını hak etmiyor, yok bilmem ikisi de çöp... Konu neyse ona göre konuşun. Herkesin evinde klavye var; önüne gelen tuşluyor. Ayrıca RX550'ye toz kondurmuyor falan diyorsunuz, konuyu yanlış anlayıp başka yerlere getiriyorsunuz.
Yazınızı alıntılayarak düzelttim.
Üslubunuzu düzgün tutun lütfen. İnsanların üzerine, vakıf olmadığınız konular üzerinden yürümeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı