GT220 GTA 5 performansı nasıldır?

Kardeşim yukarıda 4 GB RAM ile denicem yazmışsın. Bende 610M, i5 3120M ve 4 GB RAM var. Kaç kez denedim hepsinde de 3. - 4. dakikalarda 40 FPS'den 10 FPS'e düşmeye başladı.
ilgilendiğin için teşekkür ederim en azından bilgisayarda kalsın ekran kartı aldığımda hemen oynarım zaten ekran kartıda rahmetli olcak sanırsam bazen görüntü gelmeme oluyo oyunu alta alınca :).

İmzamdaki sistem ile 1024x786 çözünürlükte 25 30 fps arası alıyor. Tüm ayarlar HIGH değil tabi ki en düşük ayarlarda O.C. yapınca idare ediyor. Zevk verir mi dersen deneme bence :) Ben Golf V hastası olduğumdan o aracı isteğime göre modifiyesiyle Los Santos ta geziyorum Bu da böyle bir anı olarak kalsın. Sistemi güncellediğim zaman girer bakarım

İmzamdaki sistem ile 1024x786 çözünürlükte 25 30 fps arası alıyor. Tüm ayarlar HIGH değil tabi ki en düşük ayarlarda O.C. yapınca idare ediyor. Zevk verir mi dersen deneme bence :) Ben Golf V hastası olduğumdan o aracı isteğime göre modifiyesiyle Los Santos ta geziyorum Bu da böyle bir anı olarak kalsın. Sistemi güncellediğim zaman girer bakarım
1024x768 yeter diğer bütün ayarları düşüğe çekerim zaten oyundaki amacım görev falan değil bende şehirde falan gezcem katliam yapcam:D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı