GTX 750 GTA 5 Performansı Nasıldır?

• Konuyu başlatan mrt23
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.638
Yalnız şöyle bir durum var. 4 GB RAM bende GTA 5 oynadım ve çok takılıyordu. :D Şimdi baktığımız zaman sistem boşta olmasına rağmen 2 GB RAM Windows 10 kullanıyor zaten.
Benimde arkadaşlara anlatmaya çalıştığım konu bu. 4GB RAM ile sağlıklı oyun oynanmaz. Tecrübeni paylaştığın için sağol.

4 GB RAM ile oynarsanız drop yemeniz kaçınılmaz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dropu engellemek için ne yapmalıyım ? Anakart 4 GB destekliyor. Başka çözüm yok mu ? Ben bu sistemi toplamaya niyetliydim.

Dropu engellemek için ne yapmalıyım ? Anakart 4 GB destekliyor. Başka çözüm yok mu ? Ben bu sistemi toplamaya niyetliydim.
Maalesef başka işlemci ve ona uygun bir anakarta geçmelisin. Bunun yanındada 8GB RAM almalısın (en azından 6). Diğer türlü GTX 750 ekran kartının kaldırdığı güncel veya iyi grafikli oyunları dropla oynamak durumundasın.

G
4 GB RAM ile GTA 5 dahil birçok oyunu çok yüksek ayarlarda oynayanı gördüm. Tam olarak kaç FPS alacağınızı kestiremeyiz lakin rahat oynayabileceğinizi söyleyebilirim.
Gördüğünüz gibi bizde doğru olanı yani 4GB RAM ile sağlıklı oyun oynanamayacağı kanısına vardık. Bir şeyi diretmeden önce araştırma yapmalısınız saygılar.

Ben de zamanında 4 GB ile oynamış, oyunu sorunsuz bitirmiş biriyim. Ben de tecrübelerim dahilinde yorum yaptım. 4 GB DDR2 bellek ile oyunu gayet rahat bir şekilde oynayabilmiştim. Videolara gerçekten çok şaşırdım çünkü ben öyle bir takılma yaşadığımı hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı