GT220 OC yapılır mı?

Makaleler
4
GT220 ekran kartına OC yapılır mı? Yapılırsa da nasıl yapılır? Yaptıktan sonra çok bir fark olur mu?

Benim GT220 ekran kartım ve 10400F işlemcim var fakat CS'de 30FPS'i geçemiyorum. YouTube'da adam GTA 5 açarken ben CS bile açamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT220 ekran kartına OC yapılır mı? Yapılırsa da nasıl yapılır? Yaptıktan sonra çok bir fark olur mu?

Benim GT220 ekran kartım ve 10400F işlemcim var fakat CS'de 30FPS'i geçemiyorum. YouTube'da adam GTA 5 açarken ben CS bile açamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben GT 420'de FPS 60 falan o da birüsrü ayarlara ve en Low

3060 Ti alacağım istediğim model daha çıkmadı geçici olarak kullanıyorum.
Ben kaç sene GT 220 kullanmış bir insanım. Şu an kullanmıyorum. GTA 5 oynayamadım hiç. Çok yavaşlamıştı falan filan. Oynamaya çalışmayın bence. Far Cry 3 oynayabilirsiniz. Zaten GTA 5 çok da güzel bir oyun değil.

Ben kaç sene GT 220 kullanmış bir insanım. Şu an kullanmıyorum. GTA 5 oynayamadım hiç. Çok yavaşlamıştı falan falan. Oynamaya çalışmayın bence. Far Cry 3 oynayabilirsiniz. Zaten GTA 5 çok da güzel bir oyun değil.

Yok CS oynamak istiyorum GTA 5'i örnek söyledim. OC yapılır mı bu ekran kartına peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı